Sunday, August 12, 2007

Its Sunday blues hehehehehe
setelah begitu lama aku tidak ke Pasar Minggu berhampiran my mums house, only today aku berkesempatan melakukannya. Kebetulan mak aku tanya nak makan apa for breakfast lalu aku jawab...beli jer. So menu pagi ni adalah...nasi dagang, nasi impit dan laksa lemak.
Sedang sibuk aku browsing around tetiba belakang aku ditepuk...rupa-rupanya my ex's mum. Dah lama sangat kami tidak berjumpa...i think almost 10 years. She said her son is getting married this coming 26th August and she would love to see me coming. Mak dia ni memang best...masa dulu-dulu dia banyak memberi galakan kepada i untuk berkawan rapat dengan anaknya dan sporting giler.
The way she said just now i can read her face...ada genangan air mata tapi dia tahan. I pun sebak seketika akhirnya dia yang pernah bertahta di hati akan melansungkan perkahwinannya 2 minggu dari sekarang. Well anyway i dah move on long time ago...hubungan kami selama 4 tahun banyak mencatatkan peristiwa-peristiwa pahit manis dan ibunya banyak memberi nasihat dan moral support.
bila ada kesempatan nanti i akan tulis lagi tentang Dino....a tribute...

1 comment:

Shay said...

Please... do it soon! Would love to read about someone who capture your heart!

ehh Ya ka? I guess la!